"Când crezi că ai găsit toate răspunsurile, vine viaţa şi schimbă toate întrebările." Bob Marley

Numele și prenumele mele sunt Pavel Anca-Elena, m-am născut ca scorpion-paradoxal în 1976, am avut experiența căsătoriei și a divorțului deopotrivă, sunt binecuvântată cu 2 copii magnifico-incredibili, am făcut trecerea de la o profesie în mijlocul cifrelor și al hârtiilor, la una care se ocupă cu știința sufletului, iar în ziua în care am împlinit 40 de ani am trăit dansând și cu sufletul zâmbind pentru că m-am constatat în sfârșit ancorată cu bucurie în propria viață.

De câțiva ani călătoresc de jur-împrejurul meu, în sus și în jos pe dinlăuntru, în zbor printre stele, dar și destul de des prin nămolul de pe fundul oceanului. Am căzut în prăpăstii, m-am ascuns prin peșteri, am trecut prin păduri fermecate, m-am luptat cu monștrii și m-am trezit plină de răni. M-am vindecat prin darurile fermecate pe care le-am primit de la zâne bune și împărați înțelepți. Am murit și am renăscut de câteva ori bune.

Am cunoscut pe acele tărâmuri și alți oameni cu povestea lor.

Să te întâlnești…așa…, la o răscruce, cu un drumeț…să îi dai binețe și o gură de apă…. să privești în ochii lui și el să își deschidă sufletul pentru tine… firesc și autentic pentru că asta fac călătorii… să afli că și el a trecut prin multe primejdii și încercări, că s-a simțit slab, neputincios, speriat, singur, obosit…până când a înțeles că este om….aceasta a fost clipa când mintea i-a permis inimii să se exprime, să își spună dorințele și visurile, să se pună de acord și să își fie de folos reciproc.

Sunt și acum un călător printre călători, port o tolbă încăpătoare în care adun poveștile de suflet povestite la răscruce de drumuri și asta este bagheta mea magică prin care aduc aminte oamenilor că, întâmplător, sunt oameni.

Start typing and press Enter to search