Panel online: Cum ne pregătim pentru începerea școlii?

Mai avem foarte, foarte puțin – după cum ar spune copiii – până la începerea școlii și ne-am gândit ca, în panelul online al lunii august, să abordăm subiectul anxietății școlare. Așa cum deja v-ați obișnuit, am invitat mai mulți experți în domeniu să ne răspundă la câteva întrebări-cheie, pentru a afla cum anume putem face mai ușoară tranziția de la vară la toamnă (pentru întreaga familie).

1. Ce senzații aveți voi în corp, când vine vorba de începutul lunii septembrie? Desigur, ne referim la începerea școlii.

2. Cum putem recunoaște anxietatea școlară la copii?

3. Dar anxietatea școlară a părinților?

4. Ce este această anxietate? De unde vine și care-i rostul ei?

5. Cum îi putem ajuta pe copii să facă față mai ușor începutului de an școlar?

6. Ajută rutinele de seară și de dimineață?

7. Un mic secret despre care știți că poate îmblânzi anxietatea școlară…

Răspunsurile le puteți citi aicihttps://www.paginadepsihologie.ro/panel-online-cum-ne-pregatim-pentru-inceperea-scolii/

Despre
Numele și prenumele mele sunt Pavel Anca-Elena, m-am născut ca scorpion-paradoxal în 1976, am avut experiența căsătoriei și a divorțului deopotrivă, sunt binecuvântată cu 2 copii magnifico-incredibili, am făcut trecerea de la o profesie în mijlocul cifrelor și al hârtiilor, la una care se ocupă cu știința sufletului, iar în ziua în care am împlinit 40 de ani am trăit dansând și cu sufletul zâmbind pentru că m-am constatat în sfârșit ancorată cu bucurie în propria viață. Mai mult...

Lasati un mesaj

Start typing and press Enter to search